Vi består av meg, -Camilla, min ektemann Dan, vår sønn William født i '10 og min datter Celina født i '03. Her bor også våre to eurasiere Bao og Cirka, samt kattene Pus og Påsæn.

Vi holder til i Rakkestad, midt i Østfold.

 

Selve hundegalskapen er hovedsaklig min greie. Min aller første hundeforelskelse blusset opp da jeg var 8 år, og jeg ble kjent med pappas samboer som hadde to svarte norske buhunder. Den da åtte måneder gamle Ruben plasserte seg langt inne i hjertet mitt... De neste 4 årene besto av hundeturer, utstillinger, pølser på termos, barn og hund, og totalt hundedilla, hver gang jeg var på helgebesøk hos pappa.

Pappa døde i en tragisk ulykke i '92, og dermed ble også min hundeverden mer eller mindre borte, men aldri interessen. Alltid nesa nedi en aller annen hundebok, og dro gjerne på utstilling for kosens skyld. Selvfølgelig skulle jeg ha hund når jeg ble voksen!

Mange hunderaser har opp igjennom tiden vært favoritter, men har alltid blitt erstattet av en annen. Alt forandret seg da jeg så bilde av en eurasier for første gang på nettet i 2006... Noe så utrolig nydelig vesen!! November samme år kjørte jeg ens ærend til Hamar bare for å se de live, og fra den dag var jeg solgt, -eurasier var MIN rase!

Etter den dagen leste jeg alt jeg kom over av rasen og var innom (den gang) de få oppdrettere som var på nettet bare for å se bilder. Og for hver setning jeg leste, var jeg 100 % sikker på at en eurasier passet mitt liv, min hverdag og mine bruksområder. Og utseendet er ikke å forakte heller. 

Det skulle gå 5 år før hundedrømmen gikk i oppfyllelse. I mars '10 hentet vi "Wentor's Bao". I september '12 flyttet "Bittebit's Mie" hit. Etter dessverre å ha funnet et avvik fra rasestandarden, ble Mie omplassert mars '13. "Unafortuna's Cirka" ble vår nye frøken ;)

Etter over 5 år som eurasiereier, angrer jeg ikke et sekund på valg av rase ❤