N DK SE UCH Wentor's Bao

Bao er en snill og avbalansert hannhund. Han er et pelskledd lykketroll, og halen går som et helikopter når han får hilse på mennesker av alle typer, små som store 😉 Han har en tålmodighet som kan strekkes langt, men unngår konfrontasjoner i stedet for å bråke. 

Bao er rolig og veldig behagelig når han er inne, og han nyter familielivet der han får masse kos og oppmerksomhet, -og det får han i bøttevis... Han er ganske omsorgsfull, og har tatt til seg begge kattene i huset under sin trygge kappe, og de får gjerne lov å ligge godt inni pelsen hans og sove. Da valpen kom i huset, var det bare glede over et nytt familiemedlem.

Ute våkner valpen i han, og han elsker å løpe, og leke, og får de typiske eurasierraptusene titt og ofte, der man bare må le 😋 Når det første snøfallet kommer hvert år, viser han hvor lykkelig en hund kan være. Han er også veldig glad i vann, så lenge han slipper å svømme. Men masse plasking, og gjerne i myrhøl er helt topp...

Bao er glad i å jobbe, og bruke hode og nese, men er også litt  "jeg hører hva du sier, og vet hva du vil, -men kan vi ta det i morra?". Dette er noe som gjør han til den han er, og jeg vet han kan, bare jeg treffer riktig, -og treffer jeg riktig er han lettlært og tar ting fort, og ikke redd for å prøve ting som setter han i nye situasjoner.