• Kontakt oss


  Er dere interessert i valp fra Kennel Cewicada, sender du i første omgang en mail, evt tar en telefon (se under -Kontakt/Contact-), og forteller litt om dere selv. Jeg har best mulighet til uforstyrret hundeprat alle dager etter kl 20. Dere har helt sikkert noen spørsmål og krav til deres oppdretter, og jeg har også noen krav til våre valpekjøpere.
  Det er selvfølgelig ønskelig at dere kommer på besøk hos oss, slik at dere får hilse på mor og oss og valpene når de har passert 3 ukers alder.
  Når valpene er 6-7 uker gamle, vil det avgjøres hvilken valp som flytter til hvilken familie, utifra personlighet og aktivitetsnivå.

 • Valpens første 8 uker


  Valpene vokser opp blant barn, katter og andre hunder inne hos oss, slik at de blir vant til støvsuger, oppvaskbråk, stemmer, tv, og alle andre dagligdagse lyder helt fra start.
  Etterhvert når de blir eldre, vil de også få oppleve bilkjøring, utetid på platting, gress, grus og skog, håndtering, kloklipp og sosialisering av andre mennesker og hunder enn de som bor her hjemme.

 • En valp fra oss er


  - Registrert i NKK
  - Chippet
  - Vaksinert
  - Fått markkur x 3

  Dette følger med valpen:
  - Helseattest
  - Pass
  - Kjøpekontrakt
  - Valpepakke
  - Et teppe
  - Valpens egen perm med info fra fødsel til 8 uker, tips og råd, stamtavle/helseresultat fra foreldre. Bilder fra fødsel til levering sendes på mail.

  Valpen er forsikret i Agria ved overtagelse, videre forsikring må tegnes av ny eier.